Catalogul de produse

30 de zile drept de retur

Cumperi simplu, returnezi la fel de simplu de pe TNTMag.ro


Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.. Fie trimiți formularul de retur până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării, fie aduci produsul la sediul TNT Computers SRL din Sibiu, Strada Paris Nr 35.


Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de TNT Computers SRL:
 • Produsele/ Bunurile pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai receptionat. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu contina nici o data cu caracter personal si sa poată fi adus la software-ul inițial.
 • Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
 • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul. (factura, bon receptie etc)
 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.
 • Electrocasnicele mici, in cazul in care au fost desigilate si testate de catre client, trebuie aduse curate si in ambalajul original pentru ca returul sa fie acceptat. 
 • Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului.
 •  Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul de retur completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata si inapoiata pe cheltuiala cumparatorului.
 
Produse din categoriile Licențe software, Jocuri PC și jocuri pentru console
 • Licențele software livrate pe cale electronică NU se pot returna. Pentru licentele livrate fizic returul se accepta doar daca produsele sunt sigilate.
 • Poti returna jocuri PC si jocuri pentru console doar daca acestea nu au fost desigilate.

Returnare in magazin, pe Strada Paris Nr 35 Sibiu:
 • In cazul in care produsul se returneaza la Sediul TNT Computers si modalitatea de plata a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar, si nu in numerar la casierie.
 • Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar sau se poate ridica numerar personal de la sediul nostru (daca plata a fost facuta numerar)
 • Produse eligibile pentru a fi returnate la sediul TNTMag din Sibiu:
Computere (laptopuri, notebook-uri, desktopuri PC, monitoare), telefoane fixe și sisteme de teleconferință, telefoane mobile, tablete, eBook readere și accesorii, sisteme de navigatie GPS, imprimante, scanere, consumabile de orice fel (returul se accepta doar daca sunt sigilate), electrocasnice și aparate mici, TV, home cinema & audio, audio HI-FI & profesionale, videoproiectoare și accesorii, rețelistică și produse de supraveghere, componente PC și periferice PC, aparate foto, camere video & sport si accesorii, telescoape și optică, console, produse pentru bucătărie și servire, sport si activitati in aer liber, jucarii, produse pentru copii & bebe, pentru curatenie si intretinere, servere si componente servere. 


Returnare prin formularul online
 • În formular ai posibilitatea sa alegi ca returul sa fie preluat de catre curier 
 • Dupa inregistrarea cererii, daca ai selectat predarea prin curier, vom trimite curierul sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.
 • Predarea coletului se face doar pe baza AWB-ului primit prin e-mail de la TNT Computers SRL, pe care trebuie sa-l predati Curierului.
 •  Coletul trebuie sigilat pentru a putea fi preluat de partenerii nostri de la FAN CURIER: iti recomandam o cutie solida.
 • Greutatea maxima a unui colet este de 7 kilograme
Limitarea dreptului la retur gratuit in 30 de zile, TNT Computers SRL isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur gratuit in 30 de zile” in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat.


Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.
La depasirea celor 30 de zile de retur gratuit. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;


Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati telefonic la 0369 10 10 10

© 2024 TNT Computers SRL Sibiu