Catalogul de produse

Cum comand online

  • Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

 Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

 Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

  • Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, unde poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

  • Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (ridicare personala din magazinul din strada Paris Nr 35 Sibiu sau livrare prin curier). 

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile TNTMag” inainte de a trimite comanda.

 

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

  • Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?
  1. Daca esti client nou, completeaza doar datele de inregistrare in Magazinul Online si apasa butonul “Trimit comanda”.
  2. Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta de logare in Magazinul Online si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Trimit comanda”.
  • Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

Pentru a fi procesate in aceeasi zi comenzile pot fi trimise pana in ora 14:00


© 2024 TNT Computers SRL Sibiu