Catalogul de produse

Livrare produse

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”. 

Modificare sau anulare comanda 

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0369 10 10 10.  

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de TNTMag.ro

Livrare prin curier (standard)

Pentru produsele vandute de TNTMag, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru: comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.  

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 2000 lei care contin produse vandute de TNTMag, cu exceptia produselor mentionate mai sus.

Taxa de livrare este de 15 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 2000 lei care contin produse vandute si livrate de TNTMag.  

Ridicare din Magazinul de pe Strada Paris Nr 35, Sibiu

Serviciul de ridicare personala din magazinul TNT Computers este disponibil de luni-vineri in intervalul orar 8:00-16:30, GRATUIT

Pentru comenzi platite online (cu cardul online, in rate, prin iTransfer, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele. Pentru persoanele juridice, este necesara si o imputernicire din partea firmei.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata– termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, iTransfer etc.) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.

 
© 2024 TNT Computers SRL Sibiu