Catalogul de produse

Despre noi

Firma TNT Computers a fost înființată în anul 2001, în Sibiu, din dorința de a oferi servicii IT de înaltă calitate într-un mediu de afaceri în plină creștere.

Domeniul principal de activitate a fost comertul produselor si serviciilor software dedicate administratiei publice , apoi mediului privat. Din dorinta de a ne creste portofoliul de business am creat si divizia de comert hardware si bineinteles a urmat infiintarea unui magazin local in Sibiu.

De la magazinul online initial aflat pe Strada Dealului din Sibiu, am crescut si ne-am mutat in casa noua pe Strada Stefan cel Mare. Au trecut 3 ani si ne-am dublat numarul de angajati si sediul a devenit neincapator, iar astazi suntem o echipa faina de oameni dinamici si pasionati de tehnologie care functioneaza in sediul TNT de pe Strada Paris Nr 35.

Magazinul local are din acest an si un corespondent online- TNTMag.ro , mai diversificat si mai variat in produse hardware si software totodata- Electronice, Electrocasnice, Jucarii, Copii si bebe, PC si Periferice, Gaming, Sport, Textile, Activitati in aer liber si Produse pentru casa si Bricolaj.

Datorita parteneriatelor de succes cu Microsoft Romania, Network One Distribution, Asbis si nu numai am devenit Reselleri a unei variate game de produse si servicii dedicate atat mediului public cat si privat.

Desi TNTMag.ro este la inceput de drum in fata colosilor deja existenti pe piata am indraznit sa ne listam si noi in online datorita produselor si serviciilor de calitate si a apropierii TNT Computers fata de clientii si partenerii nostri.

Pentru anul 2019 ne-am propus dezvoltarea platformei de e-commerce online in regie proprie, astfel programatorii nostri faini si competitivi au creat un magazin online customizat nevoilor noastre, care speram sa fie pe placul vostru.

Magazinul ONLINE va functiona in paralel cu Magazinul fizic din Sibiu, Strada Paris Nr 35-unde clientii din judet ne pot gasi in fiecare saptamana de la ora 8:00 la ora 16:30 (de luni pana vineri).

Va asteptam si in online si la sediul nostru pentru consiliere, reparatii si service IT, dezvoltare solutii software si IoT.

Ne puteti contacta in timpul programului luni-vineri 8:00-16:30 la numarul de telefon 0369 10 10 10.

 

Echipa TNTMag.ro

O explozie de idei

 
© 2024 TNT Computers SRL Sibiu